Nyhet

Slipknot med skremmende nyhet

GAFFA.no - alt om musikk.

Neste måned åpnes et «skrekkhus» inspirert av bandet.

I oktober åpner de maskerte hardrockerne et spøkelseshus i samarbeid med «haunted house»-selskapet  Slaughterhouse i hjembyen Des Moines, Iowa.

Det nesten 1000 kvadratmeter store lokalet kommer til å inneholde Slipknot-memorabilia, musikk og dekor inspirert av bandet. 40-50 skuespillere kommer til å vekke bandets «iconology, lore and culture» til live, skriver Kerrang.


LES OGSÅ: Metallica til Norge - besøker denne norske byen for første gang.

— Det er lenge siden vi gjorde noe i Des Moines bortsett fra å spille, så vi er virkelig glade for å få gjøre det her. Det kommer til å bli gøy, det kommer til å bli crazy, og det kommer til å bli heavy metal. Kunst på sitt mest ekstreme. Vi skal invitere hele verden til dette, sier Slipknots Shawn «Clown» Carahan under en presskonferans om projektet. 

Artikkelen fortsetter under Instagram-innlegget.Slipknot er ikke bare aktuelle med en egen skrekkattraksjon, de jobber også for tiden med sitt sjette album. Det blir oppfølgeren til .5: The Gray Chapter fra 2014.

LES OGSÅ: Eminem svarer kritiske anmeldere.

Tidligere i år sa frontmann Corey Taylor at det nye albumet etter all sannsynlighet kommer til å bli sluppet i løpet av 2019.


ANNONCE