Nyhet

Nå er Robyn tilbake

GAFFA.no - alt om musikk.

I den første sesongen av TV-serien «Girls» i 2012, ble Dancing On My Own brukt på et avgjørende sted i fortellingen av serieskaper og Robyn-superfan Lena Dunham.

Plasseringen skapte ny interesse for den da allerede to år gamle låten. I 2016 kontaktet Lena Robyn igjen og spurte om hun kunne tenke seg å skrive en sang spesifikt for seriens siste sesong, og siden hun allerede var i gang med å skrive ny musikk takket Robyn ja og sendte over noen idéer, og den første utgaven av Honey ble introdusert til verden.

Over de neste to årene eksperimenterte Robyn, ifølge en pressemelding fra plateselskapet Universal Music, med mykere lydbilder og idéer fra Joseph Mount - kjent fra Metronomy.


LES OGSÅ: Tidligere ansatt saksøker Spotify.

I februar ble den svenske artisten spurt av en utålmodig fan på Twitter om hvem som bestemte hennes albumslippdato. Robyn svarte: «I løpet av året, kjære».

Artikkelen fortsetter under videoen.

Tidligere i sommer ble Missing U, den første smakebiten fra Honey sluppet sammen med en gripende kortfilm om musikkens kraft. På BBC Radio 1 fremførte hun singelen sammen med noen av hennes mest elskede hits og hun arrangerte slippfest på den legendariske klubben Pike på Ibiza.


Etter å ha ventet lenge på ny musikk har fansen begynt å kreve et album med hashtagen #RELEASEHONEYDAMNIT, skriver Universal i en pressemelding. Og etter hennes panel med samarbeidspartner Kindness i regi av Red Bull tok hun mantraet selv og ropte «Release Honey Damnit!» på slutten av samtalen.


LES OGSÅ: Slik ser jentene på det ikoniske coveret ut i dag.

Nå har Robyn bestemt seg - Honey slippes 26. oktober via Konichiwa Records og Universal Music.

ANNONCE