Nyhet

Den norske artisten vender tilbake - med nytt navn og prosjekt

GAFFA.no - alt om musikk.

Tommy Lorange Ottosen, tidligere kjent som Tommy Tokyo, lover nytt navn - og nytt musikkprosjekt.

I et innlegg på Facebook-siden sin takker Lorange fansen for flotte kommentarer i forbindelse med det han kaller «pensjoneringen av Tommy Tokyo».

— Musikk er ikke noe som bare forsvinner fra en, så derfor er jeg «back in the saddle once more». Nytt navn og nytt musikkprosjekt. Kommer tilbake med mer info etterhvert, het det videre fra den særegne Fredrikstad-artisten.


LES OGSÅ: Sigrid skal turnere med amerikanske stjerner.

Det var i mai at Lorange meldte at han nå kom til å «legge Tommy Tokyo på hyllen». Han slapp debut-EP i 2002 under dette artistnavnet, og dukket opp på manges radar i 2007 da han tro til på by:Larm og slapp debutplaten Octopusdrunk & Arms To Prove It - den første av i alt syv langspillere som mottok både Spellemanns-nominasjoner og seier i rockeklassen i 2012.

Artikkelen fortsetter under videoen.


I 2015 skiftet han angspråk til norsk «for å få bort avstandsfilteret». Med seg har han hatt band som Starving For My Gravy og De Bipolare.

LES OGSÅ: Trondheim Calling med første artistslipp for 2019.


Fredag 14. september er det premiere for kortfilmen «Tommy Tokyo. Exit», som er en kortfilm der Tommy Lorange Ottosen prøver seg som skuespiller. Regi og manus er ved David Skauen. Om filmen het det i tilskuddstildelingen fra Viken Filmsenter at den «berører det store spennet det kan være mellom drømmen om frihet og den harde virkeligheten».

(©NTB)

ANNONCE