Nyhet

Artistdugnad for syriske flyktninger

Samler kultur-Norge for en helt spesiell aften ved Sentrum Scene.

"Artistdugnad for flyktninger" arrangeres på Sentrum Scene 28. oktober. Målet er å samle inn penger til Flyktninghjelpen og Røde Kors. 

Fatemeh Fahadi-Elmenhorst, som ikke jobber underholdningsbransjen, bestemte seg for å samle inn 100 000 kroner til flyktninger i nød. Hun tok kontakt med flere norske og internasjonale artister, og skal nå arrangere en konsertkveld i Oslo for å nå det økonomiske målet.

Selv har hun et sterkt personlig forhold til saken.


– Jeg har selv vært flyktning. Jeg er vokst opp med krig. Familien min kom fra Iran til Norge som kvoteflyktninger da jeg var sju år gammel. Min familie fikk starte på nytt i Norge. Det er jeg takknemlig for. Og som tidligere flyktning føler jeg et ekstra ansvar, fordi jeg selv er blant de heldige, forteller hun til Dagsavisen.

Flere store navn vil opptre under arrangementet ved Sentrum Scene. Blant disse befinner Lars Winnerbäck, Tommy Tokyo, Bugge Wesseltoft, Lucky Lips, Lars Lillo Stenberg og Sølvguttene seg. I tillegg vil en rekke komikere gjeste eventet, som for eksempel Atle Antonsen, Morten Ramm, Truls Svendsen og Else Kåss Furuseth.

Billettene legges ut for salg i dag og pengene går direkte til veldedige formål.


Mer informasjon om arrangementet finner du her.

Under kan du høre Bugge Wesseltoft med låten Yellow Is The Colour.


ANNONCE