Nyhet

Fetenfestivalen er ferdigbooket

Undergrunnsmusikken settes i et større perspektiv på Geilo når Fetenfestivalen endelig kan presentere sitt komplette program.

Fetenfestivalen er i disse dager ferdigbooket, og kan endelig presentere et spennende festivalprogram. Festivalens arrangører opplyser om at de prøver å sette undergrunnsuttrykk inn i et større perspektiv under arrangementet, som arrangeres i heftige naturomgivelser på Geilo den første helgen i august.

Foruten musikalske navn som Tommy Tokio, Since Rabbit og briten James Canty, kan festivalen også by på kunstutstilling og stand-up.

Blant de siste offentliggjorte navnene hos Fetenfestivalen finner vi også singer/songwriteren Out Of His Hands, som har gjort seg bemerket på Urørt det siste året, samt Dråpe (bildet) som vår anmelder Robin Skog fikk gleden av å sjekke ut på Parkteatret i Oslo tidligere i vår.


— Dråpe låter enkelt og greit bare veldig vakkert. Med gullkatten sin vinkende på lerret i bakgrunnen og en nesten full sal ligger alt til rette for en fantastisk kveld. Hanne Olsen Solem og Ketil Myhres harmonerende (og overraskende like) vokal tilfører post-rock- og shoegaze-sjangeren noe mer folkelig og fengende. Trommene er langt fram i lydbildet, og takk for det. Eirik Kirkemyr på trommer leverer herlige brekk, taktendringer og overganger, mens Myhre og den nye gitaristen Even Hafnor fyller Parkteatret med gigantiske klanggitarer. Alt låter så fint.

Les hele anmeldelsen fra Parkteatret her.

Fetenfestivalen 2013 går av stabelen 2. og 3. august, og hele programmet finner du på festivalens nettsider.


ANNONCE