Nyhet

The Cure-frontmannen kuraterer festival

GAFFA.no - alt om musikk.

...og han klyper seg selv i armen over hvor bra det blir.

Robert Smith, frontmannen i det ikoniske bandet The Cure, er årets kurator på musikkfestivalen Meltdown. Nå er første delen av line-up-en annonsert, og det er en imponerende samling musikere han har samlet.

På listen finner vi blant andre My Bloody Valentine, Deftones, The Libertines, Manic Street Preachers, Mogwai, Nine Inch Nails og Placebo. Flere artister blir også sluppet etter hvert.


LES OGSÅ: Hektisk for politiet i forbindelse med hiphop-konsert.

— Hver gang en av de inviterte bekrefter, hver gang brikkene faller på plass, klyper jeg meg selv i armen – for dette skjer virkelig. Og det endelige programmet vil utvilsomt bli «out of this world», sier Smith i en uttalelse i forbindelse med slippet.

Artikkelen fortsetter under videoen.

Meltdown-festivalen arrangeres for 25. gang i år, og hvert år er det en ny artist som kuraterer. Tidligere har blant andre Patti Smith, David Byrne, David Bowie, Nick Cave, Jarvis Cocker og MIA satt sammen programmet.


LES OGSÅ: Rekordlave seertall for Oscar.


I fjor meddelte The Cure at de feirer 40 år som band med en jubileumskonsert i Hyde Park i London 7. juli. Der får de selskap av Interpol, Goldfrapp, Editors, Ride, Slowdive, The Twilight Sad og flere.

ANNONCE