Nyhet

Den norske artisten foran store internasjonale navn i ny kåring

GAFFA.no - alt om musikk.

Aurora nærmer seg stjernestatus i Brasil.

I forrige uke kunne vi melde at Tyler, The Creator hadde avlyst sine konserter i Sør-Amerika, inkludert en rekke opptredener på de høyprofilerte festivalene Lollapalooza. Inn som erstatter kom norske Aurora, og med det kan hun allerede ha sementert sin status som superstjerne i Brasil.

Det melder nettstedet Globo.com som har spurt sine lesere hvem de tror kommer til å stå igjen som den største overraskelsen på det stjernespekkede festivalprogrammet. Aurora kommer her inn på en andreplass med 23 % av stemmene.

LES OGSÅ: Konsertarrangør bruker Listhaug i promoteringen.

Plutão Já Foi Planeta, et lokalt band som spiller indierock, har topper avstemningen, men Aurora er mer populær enn for eksempel Khalid, Zara Larsson, Anderson .Paak og Kygo. Sistnevnte kom inn på en femteplass, og viser at norsk musikk blir lagt merke til i Brasil.

Artikkelen fortsetter under videoen.

Aurora har dessuten fått mange nye fans i landet etter fjorårets miniturné og etter at hun bidro med musikk til den populære tv-serien «Deus Salve O Rei».

p>

LES OGSÅ: Popstjernen snakker ut om sykdommen.

Den norske artisten er for tiden i gang med å ferdiggjøre sitt neste album. Tilbake i januar delte hun overfor fansen på Facebook at hun ville trekke seg tilbake inn i de franske skoger for å legge siste hånd på verket.

I neste måned spiller hun også på Coachella, en av mest omtalte musikkfestivalene i verden.

ANNONCE