Nyhet

Thåström kommer til Oslo likevel

GAFFA.no - alt om musikk.

«Etter at Norwegian Wood avlyste årets festival kan vi glede Thåström-fansen med at det svenske rockikonet i stedet gjør klubbkonsert på Sentrum Scene – samme dag».

Det melder arrangørene. Dermed kan fansen fortsatt merke seg datoen fredag 15. juni.

Artisten, med fartstid fra band som Ebba Grön og Imperiet, har også som soloartist opparbeidet seg en imponerende og lojal fanskare – både hjemme i Sverige og i Norge.

LES OGSÅ: Norwegian Wood er avlyst.

Foreløpig siste album ut fra mannen er Centralmassivet, som utkom i fjor. Store deler av dette albumet ble spilt inn i Hansa Tonstudio i Berlin, og det ble produsert av hans faste samarbeidspartner Niklas Hellberg, bedre kjent som Hell, samt Thåström selv.

Artikkelen fortsetter under videoen.

«Konsertene hans er tunge og nærmest nådeløse musikalske opplevelser, og vi gleder oss stort til igjen å dras med inn i hans suggererende univers», meldes det videre om juni-konserten.

LES OGSÅ: Deltar i Joni Mitchell-hyllest.

Skulle du miste ham i Oslo, har du fortsatt andre muligheter: Thåström spiller nemlig også i Bergen (14. juni, Bergenfest), Tromsø (19. juli, Bukta), Nordfjordeid (21. juli, Malakoff), Fredrikstad (28. juli, Månefestivalen) og Trondheim (Pstereofestivalen, 17. august).

(©NTB)

ANNONCE