Nyhet

Norwegian Wood er avlyst

GAFFA.no - alt om musikk.

Det blir ikke noe comeback for Oslo-festivalen i sommer.

Det melder arrangørene bak Norwegian Wood via Facebook. «For de som har kjøpt billett vil vi komme tilbake med videre prosess, og for våre mange nye medeiere vil vi informere tett om veien videre og planene for 2019», skriver de. 

Etter at det ble kjent at selskapet bak musikkfestivalen Norwegian Wood ble slått konkurs i begynnelsen av november i fjor, var det en periode usikkert hva som ville skje med Oslo-festivalen.


LES OGSÅ: Muse tilbake i studio.

I desember kom dog nyheten om at nye krefter ville redde den tradisjonsrike festivalen og flere navn, inkludert Thåström og Travis, ble annonsert til sommerens utgave av Norwegian Wood. Tidligere denne måneden gikk festivalarrangørene ut og prøvde å få publikum inn på eiersiden. Og allerede dagen etter ble det meldt om en «formidabel interesse» for initiativet.

Artikkelen fortsetter under Facebook-innlegget.

Festivalen skulle arrangeres fra 14. til 16. juni på Frognerbadet i Oslo. I innlegget som er postet på Facebook skriver arrangørene at de nå satser videre mot 2019.


LES OGSÅ: Tidal har knapt vokst på to år.


Jason Isbell, opprinnelig et av de største navnene blant de bekreftede artistene til Norwegian Wood, flytter sin konsert til festivalen Piknik I Parken. Det bekrefter arrangør Peer Osmundsvaag overfor VG.

Det er foreløpig uklart om flere av artistene setter opp alternative konserter i Oslo.

ANNONCE