Nyhet

Norsk trio skamroses i britisk musikkpresse

GAFFA.no - alt om musikk.

Great News fra Bergen får rosende ord med på veien etter å ha spilt på festivalen The Great Escape.

Det er NME som trekker bergenstrioen frem i sin oppsummering av festivalen, sammen med blant andre amerikanske Soccer Mommy, finske Alma, de britiske stjerneskuddene i Pale Waves og Perfect Sounds Forever-aktuelle Snail Mail.

LES OGSÅ: Sony kjøper EMI for 15 milliarder kroner.


Den britiske musikkblekka skriver blant annet at Great News står for det ultimate lydsporet til sommeren, og sammenligner trioen med store navn som The War On Drugs, MGMT og Fleetwood Mac. Selv om debutalbumet Wonderfault får skryt i artikkelen mener NMEs utsendte at det er på scenen bandet virkelig kommer til sin rett.

Artikkelen fortsetter under videoen.


Great News har tidligere fått mye lovord her i GAFFA. Tilbake i 2015 tildelte anmelder Juliann Larsen bandet seks stjerner for en av deres første konsertopptredener på endagsfestivalen Den Elleville Festen på USF Verftet i hjembyen Bergen.

Siden har bandet fått gode skussmål av våre anmeldere for opptredener på by:Larm og Hulen.

LES OGSÅ: Svenske indiehelter gjør comeback.


Det etterlengtede debutalbumet Wonderfault, utgitt tidligere i år, fikk derimot kun tre stjerner av GAFFA-anmelder Peder Ebbesen, som mente det var en «akseptabel debutskive med høydepunkter like lave som Danmark. Vellaget, men holdt igjen av mangel på personlighet i låtkatalogen og en uimponerende vokallevering».

ANNONCE