Nyhet

— Jeg savner gitaren min, kan jeg få den tilbake?

GAFFA.no - alt om musikk.

— Jeg trenger den gitaren, skriver Øystein Greni i en etterlysning i sosiale medier.

Bigbang-sjefen, som i senere år også har gått solo, legger ut bilde av seg selv med den aktuelle gitaren med ordene:

— Savner denne gitaren! Lurer på om han som fanget den på Sentrum Scene konserten for 2 eller 3 år siden kunne gi den tilbake nå? skriver Greni på Instagram.


— Ja, jeg kastet den ut til publikum. Man blir grepet av øyeblikket, sier Øystein Greni til NTB om den skjebnesvangre Bigbang-konserten på Sentrum Scene i desember 2015, da Fender Telecasteren han dels har bygd om selv forsvant.

LES OGSÅ: Ny politianmeldelse mot Tidal.

— Gitarteknikeren min gikk ut i salen og prøvde å få den igjen. Men han som fanget den, mente den nå var hans.


Godt håp

Det er ikke første gang Øystein Greni lar seg rive med: Han kastet ut en blå Stratocaster på Øya i 2000, og fikk den tilbake. To år senere gjorde han det samme med en Gibson Firebird på Quartfestivalen i 2002. Også den ble returnert etter konserten.

— Det har vært vanlig før. Det tok riktignok litt tid med den ene, sier Greni, som har forståelse for at hardbarka fans vil synes en slik gitar er gjevt. Men nå som han savner og trenger gitaren, og er i ferd med å lage ny musikk, håper han at vedkommende vil komme med Telecasteren i retur.


Artikkelen fortsetter under videoen.

— Av hensyn til flertallet er det fint om han leverer den tilbake, foreslår Greni, som til Aftenposten i fjor røpet at han hadde «i hvert fall 30-40». Men han savner den bortkomne, sier han til NTB:


— Jeg har brukt den masse.

Blant annet trakterte Greni den savnede gitaren da han og Bigbang tro til med Lissie på Rådhusplassen i 2011.

LES OGSÅ: Mel B med stor avsløring.


Tidligere denne uka offentliggjorde Musikkfest Oslo sitt program for lørdag 2. juni. Greni skal blant annet opptre i GAFFA-vogna, GAFFA Norges nye campingvognscene, som vil bli å finne på Olaf Ryes plass denne dagen.

(©NTB)

ANNONCE