Nyhet

DJ Khaled i oralsex-krangel med Smash Mouth

GAFFA.no - alt om musikk.

Et gammelt klipp med den amerikanske artisten og SoMe-kjendisen DJ Khaled har fått nytt liv og skaper debatt i sosiale medier.

Videoklippet kommer fra et radiointervju DJ Khaled (bildet) gjorde med «The Breakfast Club» i 2015. Der sa blant annet Khaled at kvinner skal «praise the man».

LES OGSÅ: Raser mot Live Nation etter bildetabbe.


Han uttalte også at han nekter å utføre oralsex på sin kone - men at det ikke hadde vært greit om hun hadde gjort det samme. Khaled mener nemlig at andre regler gjelder for menn.

Artikkelen fortsetter under videoen.

Klippet har skapt opphetet debatt på Twitter. Og mange benytter (selvfølgelig) muligheten til å mobbe Khaled, og attpåtil hylle «the pleasure of eating out».

LES OGSÅ: Kronikk: «En blikkboks til besvær».


Men. Twitter-mobbing og oral tilfredsstillelse i all ære. Det som egentlig er verdt å bemerke, foruten at Khaled virker som en kjip kjæreste, er det faktum at han i grunn og bunn legitimerer voldtekt når han sier: «Det er ulike regler for menn. Du må forstå, vi er konger. Det er en del ting dere kanskje ikke vil gjøre, men det må gjøres»...

Artikkelen fortsetter under Twitter-meldingene.


Noen som tidligere har oppfordret til cunnilingus er det amerikanske rockebandet Smash Mouth. Allerede i fjor tok de til Twitter av denne grunn, og plutselig føles bandets navn helt rimelig...


LES OGSÅ: Norwegian Wood inviterer publikum inn på eiersiden.

ANNONCE