Nyhet

Fansen raser mot DJ Khaled etter avlysning - men Drake reddet festivalen

GAFFA.no - alt om musikk.

— Vis litt respekt overfor dine fans.

Søndag kveld skulle DJ Khaled (bildet) etter planen runde av den store britiske festivalen Wireless. På forhånd hadde det svirret rykter i britiske tabloidaviser om at selveste Drake skulle gjøre sin første opptreden etter slippet av albumet Scorpion, som del av DJ Khaleds sett.

Disse ryktene ble av mange avslått da festivalen søndag ettermiddag måtte gå ut med beskjeden om at DJ Khaleds opptreden var avlyst grunnet «reiseproblemer».


LES OGSÅ: Flere seksuelle overgrep på Roskilde.

Men festivalen skjøt virkelig gullfuglen da den canadiske stjernerapperen, som nylig slo nylig rekorden fra sitt album More Life (2017) for den mest strømmede dagen i hitlistenes historie både på Apple Music og Spotify med utgivelsen av Scorpion, tok over DJ Khaleds plass på programmet på kort varsel.

Artikkelen fortsetter under videoen.

Men DJ Khaled har foreløpig ikke selv uttalt seg offentlig om grunnen til at konserten på Wireless ble avlyst. Samtidig har han delt en rekke feriebilder i sosiale medier fra Mexico, hvor han skal ha feriert med familien sin.


p>

LES OGSÅ: 123 personer tatt med narkotika ved musikkfestival.


Aktiviteten på Snapchat og Instagram har tydeligvis irritert fansen, som kommer med flere utbrudd i kommentarfeltene. «Vis litt respekt overfor dine fans», skriver én, «ser reieseproblemene skaper kaos for deg», skriver en annen sarkastisk.

«Familie er grunnen til at vi gjør det vi gjør, står opp om morgenen for å gå på jobb...ånei, det gjorde du ikke», skriver en tredje.

ANNONCE