Nyhet

Smash Mouth-sangeren Steve Harwell er død

Artisten Steve Harwell har gått bort. Han døde fredelig og stille omgitt av sine kjære, melder TMZ.

Den amerikanske artisten Steve Harwell, tidligere forsanger i bandet Smash Mouth, har gått bort, ifølge amerikanske medier.

Tidligere hadde Harwells manager annonsert at artisten ikke hadde lenge igjen å leve. Han hadde mottatt lindrende behandling hjemme hos seg for siste gang

"Selv om Steve fortsatt er her hos oss, vil det dessverre bare være for en kort stund. Min eneste kommentar er at vi håper folk respekterer Steve og familiens privatliv i denne vanskelige tiden," sa manageren søndag.


Steve Harwell slet store deler av livet med alkoholproblemer, noe som førte til leversvikt. Bandet Smash Mouth har uttrykt sin sorg på Instagram og skrevet:

«Steve bør huskes for sitt urokkelige fokus og hans lidenskapelige besluttsomhet for å nå toppen av popstjerneberømmelse. Hvil i fred vel vitende om at du siktet mot stjernene», skriver de i innlegget.

For to år siden annonserte Steve Harwell at han gikk av etter en bemerkelsesverdig prestasjon. Under forestillingen skal Harwell ha slurvet og ropt på publikum. I den perioden slet han med alvorlige helseproblemer, blant annet hjertemuskelsykdommen kardiomyopati og nervesykdommen Wernickes encefalopati, som påvirker hjernens hukommelsesfunksjon og evne til å snakke.


Smash Mouth, bandet bak kjente låter som All Star og Believer, som ble populære i forbindelse med Shrek-filmene, ble grunnlagt i 1994 med Steve Harwell som frontmann. For to år siden tok sangeren Zach Goode over som frontmann. Steve Harwell ble 56 år gammel.

 

ANNONCE