Nyhet

De mye omtalte bildene av Kurt Cobain holdes unna offentligheten

GAFFA.no - alt om musikk.

Fotografiene tatt av Kurt Cobain på åstedet for hans selvmord vil ikke bli offentliggjort. 

En domstol i Seattle har gitt Courtney Love og parets datter Frances Bean Cobain medhold i å blokkere anken fra en journalist som ønsket bildene offentliggjort, ifølge Consequence of Sound.

LES OGSÅ: Returnerer til landet etter utsolgt konsert tidligere i år.


Journalisten, som i rettspapirene beskrives som «en konspirasjonsteoretiker som tror Cobain ble myrdet», gikk til sak mot byen Seattle og politimyndighetene i 2014. Han viste til offentlighetsloven og ville ha tilgang til åstedsbildene.

Tapte gitaren

Saken ble avvist av en dommer i Superior Court i 2015, men journalisten ga seg ikke og ville anke avgjørelsen. Da tro enken og datteren etter Kurt Cobain til. Nå later det til at de fire filmrullene som ble fremkalt av politiet, vil holdes unna offentligheten for alltid.


Frances Bean Cobain har parallelt tapt en annen tvist: Hun må gi avkall på den aller siste gitaren faren angivelig spilte på, og som eksmannen hevder han fikk i gave, skriver TMZ.

LES OGSÅ: Programmet til årets Musikkfest Oslo er klart.

Etter et to år langt, bittert skilsmisseoppgjør har partene klart å komme til enighet, og det innebar at hun måtte gi opp å få tilbake gitaren, en 1959 Martin D-18E verdt millioner av dollar – som Kurt Cobain brukte i «MTV Unplugged».


(©NTB)

ANNONCE