Nyhet

Rockestjernen deler drøyt operasjonsbilde - og gjør seg klar for konserter i Skandinavia

GAFFA.no - alt om musikk.

«The show must go on».

Med disse ordene hilser Tom Morello (bildet) at han og hans Prophets Of Rage tross alt er klare for å spille konsert i Sverige i kveld - og i Oslo og Bergen neste uke. Dette til tross for en nyoperert hånd.

— Fikk et brudd i min hånd torsdag. Operasjon i dag, skrev artisten på Instagram søndag morgen.


LES OGSÅ: Slottsfjell nedskalerer.

Ting kan absolutt tyde på at operasjonen gikk bra i og med at Morello står på scenen til Gröna Lund allerede i kveld. Se bildet gitaristen delte nedenfor.

Artikkelen fortsetter under bildet.Prophets Of Rage er en supergruppe bestående av medlemmer fra Rage Against The Machine, Public Enemy og Cypress Hill. Bandet gjester Norge i neste uke med konsert på Sentrum Scene i hovedstaden mandag og USF Verftet i Bergen onsdag.

— I utgangspunktet var Trump hovedårsaken til at samlet oss. Men det er ikke sånn at vi ønsker en katastrofe bare sånn vi kan være et bedre band. Vi vil at verden skal være bra og vakker, uttalte Chuck D da GAFFA møtte Prophets Of Rage til intervju i fjor.

LES OGSÅ: Iggy Pop og Underworld utgir felles EP.


Prophets Of Rage slapp sitt første album i september, et album som fikk en noe lunken mottakelse her i GAFFA.

Med en nyoperert Tom Morello i besetningen har vi likevel tro på at bandet leverer fra scenen - og at fansen får høre både gamle og nye favorittlåter i neste uke.

ANNONCE