x

Ligger bakpå med billettsalget - nå nedskalerer Slottsfjell

Ligger bakpå med billettsalget - nå nedskalerer Slottsfjell

Konkurransen om konsert- og festivalgjestene er knallhard i juli måned. Nå tvinges Slottsfjell til å ta grep.

Festivalen, som i neste måned arrangeres for 15. gang, har store navn som Alan Walker, Arif, Cashmere Cat, Diplo, First Aid Kit, French Montana, Sondre Justad og Two Door Cinema Club på årets festivalplakat. Men et kresent konsert- og festivalpublikum har ikke kastet seg på.

Ifølge Dagbladet foregår det i skrivende stund en «desperat kamp» for å redde festivalen.

LES OGSÅ: Med resirkulert festivalplakat.

Tidligere år har festivalen i Tønsberg vært utsolgt allerede på våren, men ligger i år bak skjema. Ifølge avisen er det i underkant av 2.000 festivalpass igjen - én måned før Slottsfjell går av stabelen.

— Vi i Slottsfjell har skalert ned våre forventninger om 11.000 publikummere per dag til 9.000 publikummere per dag. Dette innebærer også at vi må redusere våre kostnader. Derfor har vi måttet kontakte innholds- og produksjonsleverandører og spurt om de kan redusere kostnadene for at vi skal komme i mål med årets festival, sier festivalens presseansvarlig Sarah Winona Sortland overfor Dagbladet.

Artikkelen fortsetter under bildet.

Publikum på Slottsfjell i 2015. FOTO: Ane Østnes / GAFFA

Hun forteller videre til avisen at arrangørene har møtt forståelse både blant leverandørene, samt hos de norske og internasjonale artistene som skal opptre på festivalen. Samtlige har ifølge henne gått med på å redusere de nødvendige kostnadene.

Tirsdag formiddag er det kalt inn til et styremøte i festivalens driftsselskap Baglerbrønnen AS. Mer informasjon om situasjonen er ventet etter samlingen, ifølge Tønsbergs Blad.

LES OGSÅ: Utgir felles EP.

Slottsfjell skal etter planen arrangeres i dagene 19. til 21. juli.


Nyheter, artikler og anmeldelser fra GAFFA