Nyhet

Nytt medlem i Dimmu Borgir avslørt

GAFFA.no - alt om musikk.

Den svenske bassisten Victor Brandt, kjent fra band som Entombed og Firespawn og som også har spilt med Satyricon, er nå offisielt med i Dimmu Borgir.

Han stiller på scenen for første gang med bandet 15. juni på den canadiske festivalen Montebello Rockfest. Det er også første gang Dimmu Borgir har spilt live siden 2014.

LES OGSÅ: Solgte ut nystartet rockefestival i Trondheim.


I kjølvannet av albumslippet av Eonian legger det norske symfonisk black metalbandet ut på en solid turné rundt i verden – der bare én norsk dato hittil er klar: 17. august på Midgardsblot i Borre.

— Det er en stor ære å få være en del av det mektige Dimmu Borgir. Og en veldig bra timing for meg å begynne etter slippet på deres nye album Eonian, som etter min mening er et av deres beste hittil, sier svenske Brandt i en uttalelse.

Artikkelen fortsetter under videoen.


Kjernen i Dimmu Borgir utgjøres av Silenoz (Sven Atle Kopperud), Shagrath (Stian Thoresen) og Galder (Thomas Rune Andersen Orre), mens med som livemusikere kommer Daray (Dariusz Brzozowski), Gerlioz (Geir Bratland) – samt nå altså Victor Brandt.

LES OGSÅ: Raser mot punkrockbandet NOFX.


Eonian ble sluppet 4. mai, og gikk inn på topplister rundt i verden, ifølge bandet på Facebook. Blant annet har Dimmu Borgir fått sine beste listeplasseringer i Tyskland, Polen og Storbritannia noensinne. Her hjemme kom den inn på 2. plass på listen.

(©NTB)

ANNONCE