Nyhet

DIMMU BORGIR headliner Inferno Metal Festival 2024

Norske symfoniske black metal-titaner DIMMU BORGIR kommer til 2024-utgaven av Oslo-festivalen kommende Mars.

Hvert år flokker det til seg hundrevis av metalfans fra hele verden for å feire metal-musikk i den norske hovedstaden. Tidligere år har festivalen vært vertskap for flere opplevelser ved å gi utenlandske entusiaster sjansen til å få et glimt av hva Norge har å tilby - ved å kunne utforske byens mørkeste, men også vakreste steder.

Dimmu Borgir har vunnet prestisjetunge norske priser som Spellemannsprisen og Alarmprisen, samt internasjonale utmerkelser som Metal Hammers Golden Gods Award. De har opptrådt med Kringkastingsorkestret og Praha Filharmoniske Orkester på en utsolgt konsert i Oslo Spektrum og headlinet Wacken Open Air. De har et image som tilsier at gjennom tykt og tynt har de stått standhaftig på sitt, upåvirket av trender eller kritikk.

Dimmu Borgir prydet første gang Inferno Metal Festival-scenen i 2002, og det er alltid en storslått begivenhet når de inntar scenen på Rockefeller. Bandet har ikke spilt mange spillejobber de siste årene, så dette vil være en sjelden mulighet til å se dem live. Du kan kjøpe billetter til Inferno Festivalen her.

ANNONCE