Nyhet

Future nervøs for å tre inn i Curtis Mayfields skygge

GAFFA.no - alt om musikk.

Den norgesaktuelle rapperen tvilte på seg selv før han tok på seg jobben med å lage filmmusikken til nyinnspillingen av blaxpoitation-klassiskeren «Super Fly».

Soul-ikonet, som gikk bort i 1999, sto bak det som regnes for å være blant de viktigste lydsporene i filmhistorien, med klassiske spor som Freddie's Dead og Pusherman. Originalen kom ut i 1972, og denne uka traff regissøren X sin nyinnspilling amerikanske kinoer.

I nyinnspillingen er det Trevor Jackson som tar over for originalens hovedrolleinnehaver Ron O'Neal - og altså Future (til venstre i bildet) som står for musikken.


LES OGSÅ: Mesterlig avslutning på Bergenfest.

Future var involvert i 10 av de 13 låtene som er å høre på filmens soundtrack, men også Young Thug, Lil Wayne, Miguel, PARTYNEXTDOOR, H.E.R. og 21 Savage dukker opp på lydsporet.

— I begynnelsen var jeg veldig nervøs, fordi det (Mayfields «Super Fly») var fundamentet for en livsstil, for en kultur. Originalen er en klassiker i alles øyne ... og det betyr så mye for meg. Selv før jeg ble født var det en klassiker, har rapperen uttalt overfor Variety.


Artikkelen fortsetter under videoen.

Han la til:


— Jeg ønsket å få muligheten til å ta min musikk, beholde Future-sounden, men samtidig føle at jeg vokste og og utviklet meg på en måte som gjorde at jeg ikke mistet forbindelsen til originalen.

LES OGSÅ: Jay-Z og Beyoncé overrasker med nytt album.

Tidligere denne uka ble det klart at Future kommer til Norge neste år - sammen med Nicki Minaj. Søndag 3. mars 2019 besøker de to verdensstjernene Oslo Spektrum med sin «NickiHndrxx Tour».


Den massive turnéen skal ifølge Live Nation innom hele 50 byer i Nord-Amerika og Europa.

ANNONCE