Nyhet

Avlyser turné

GAFFA.no - alt om musikk.

Nicki Minaj møter enda flere utfordringer i kjølvannet av utgivelsen av hennes fjerde studioalbum.

De siste par ukene ser ut til å ha vært belastende for Queens-rapperen. I forrige uke gikk flere medier ut med nyheten om hvordan hennes tidligere partner anklager henne for å ha gått til angrep på ham med en kniv.

Få dager etter tok Nicki Minaj til Twitter for å anklage blant annet Travis Scott for å ha snytt hennes album for førsteplassen på albumlisten.


LES OGSÅ: Nicki Minaj raser på Twitter.

Nå har hun også kansellert den amerikanske delen av NickiHndrxx Tour, turnéen hvor hun og Future skulle dele scene over store deler av USA og Europa. Ifølge Live Nation skyldes kanselleringen et behov for å «revaluere elementer av produksjonen».

Artikkelen fortsetter under videoen.

Page Six melder imidlertid at kanselleringen skyldes elendig billettsalg. Nettstedets kilder i Live Nation skal ha fortalt dem hvordan billettsalget har vært blant årets mest skuffende. Det var planlagt at duoen skulle besøke arenaer som huset opp mot 20.000 tilskuere, mens salgene viste kun mellom 1.000 og 5.000 solgte billetter.


Disse tallene er enda ikke bekreftet.


LES OGSÅ: Anmeldelse av Nicki Minaj sitt nye album.

Nicki Minaj har selv tatt til Twitter for å oppklare det hun hevder er de virkelig årsakene til kanselleringen. I en video forklarer hun hvordan den to måneder lange forsinkelsen av hennes seneste album har medført at hun ikke har hatt tid til å øve inn showet.

Nicki Minaj og Future skal etter planen fylle Oslo Spektrum søndag 3. mars 2019. Det er foreløpig kun USA-datoene som er kansellert.


ANNONCE