Nyhet

Beyoncé og Jay-Z kjærlige på scenen i to og en halv time - når de treffer Europa

GAFFA.no - alt om musikk.

Mens Jay-Z og Beyoncé dro gjennom mer enn et 40-talls samlede hits i den to og en halv time lange åpningskonserten på Europa-turneen, bød de på en rekke kjærlige omfavnelser og håndholding på scenen.

Ifølge BBCs konsertanmeldelse flørtet de ikke bare når de var på scenen i rampelyset, men også når de stod i mørket på siden mellom låtene.

Ekteparet er i hardt vær både privat og forretningsmessig: Mens det ryktes om ekteskapstrøbbel, er også Tidal under ild fra norske DN - og har nå hyret nok et privat etterforskningsfirma.


LES OGSÅ: Bruker privatetterforsker etter DN-oppslag.

Men på scenen gikk det ikke bare i 99 Problems, men også i Crazy In Love. Beyoncé twerket så ektemannen begynte å flire, og da han sang om «the rock on your finger» i Upgrade U, viftet hun med sin egen giftering - med et stort smil.

Artikkelen fortsetter under bildet.


 

Et innlegg delt av Beyoncé (@beyonce)

Selv om skjærene i sjøen for sangparet privat også gjenspeiles i låttekster, mener BBCs anmelder likevel at hovedbudskapet var helbredelse og forløsning. Men til tross for den fordoblede stjernekraften, får turnéåpningen på «On The Run II» i Cardiff onsdag kveld likevel dårligere anmeldelse enn Beyoncés tour de force-solokonsert på Coachella i mai.


Hovedproblemet ifølge BBC var at fellesturneen manglet et tema - og endte med «å mikse religiøs ikonografi med en forvirret metafor om kjærlighet og forbrytelse», heter det fra anmelderen.

LES OGSÅ: Foo Fighters fikk lunken kritikk i Sverige.

Verdt å notere seg er også at Beyoncé gjorde et slags musikalsk stand by your man-låtvalg, og droppet kjære publikumsyndlinger som Halo, Single Ladies og Destiny Childs-katalogen, til fordel for beattunge låter som Diva.


Men det ryktes at over 60 sanger skal være innøvd før turnéstart, så settlisten kan endres, skriver BBC videre.

Norge får ikke besøk, det gjør derimot København 23. juni og Stockholm 25. juni.

(©NTB)


ANNONCE