Nyhet

Admiral P og Joddski ber den yngre garde om respekt

GAFFA.no - alt om musikk.

Admiral P og Joddski er å høre i samme låt igjen – for første gang siden Langrenn i 2003.

Og det er med et budskap som er veteraner som dem verdig: «En vennlig påminnelse til den yngre garde om å respektere de som har gått foran dem og åpnet dørene», som det heter om den nye låten kalt nettopp Ikke Lek.

— Ikke lek, dette er ikke noe spill, starter låten med før Admiral P synger at de unge «ikke setter pris på hvor ting kommer fra» og mener de «ikke er hypp på å jobbe».

LES OGSÅ: Anmeldelse av Emilie Nicolas' comebackalbum.

— Ikke Lek snakker litt om den nye generasjonen og hvordan jeg synes det er viktig at de respekterer og setter pris på dem som har åpnet veien for dem, sier Philip Boardman, alias Admiral P. Joddski, Jørgen Nordeng, legger til:

— Låten er ment som en liten advarsel til den yngre garde fra et par ringrever, som har lært av erfaring. Uansett hvor tøff man spiller, så er det alltid noen som er tøffere, så man bør aldri late som om man er noe man ikke er. Gjør som vi sier, ikke som vi har gjort.

Artikkelen fortsetter under videoen.

Joddski var den første som tok med Admiral P på en norskspråklig låt. Han gjestet Tungtvanns låt Glatt Langs Veian i 2002, noe som var hans platedebut.

LES OGSÅ: Solgte ut nystartet rockefestival i Trondheim.

De møttes på Banketten, senere Barongsai, før det ble en lovlig klubb. Ifølge Joddski har de spilt sammen «uendelig mange ganger».

(©NTB)

ANNONCE