Nyhet

Eksklusiv pre-stream: Joddski - Gærnt Me Mæ

Samarbeider med Ágy på ny singel som slippes i morgen. Hør låta her!

I morgen slipper Joddski den nye singelen Gærnt Me Mæ, hvor han samarbeider med den samiske elektropop-artisten Ágy. Selv sier han at han alltid har hatt et ømt punkt for kvinnelige artister som er litt annlerledes, og at han først bestemte seg for at han måtte jobbe med Ágy etter å ha hørt hennes debut-EP Arvedávgi.

— Jeg har lenge hatt lyst å jobbe med samiske artister, og inkorporere joik, men det er ikke bare enkelt. Joik er jo ikke lagt opp som vanlig popmusikk. Ágy har en annen tilnærming, og blander norsk og samisk på en måte som passer perfekt å bruke i rapmusikk, skriver Joddski om samarbeidet.

I teksten på Gærnt Med Mæ harselerer den tidligere Tungtvann-rapperen med sin egne brautende og kanskje litt lite bransjevennlige personlighet.


— Jeg har jo gjort det til en sport å "bite the hand that feeds me", slenge med leppa og be alle dra til helvete. Jeg er vel heller ikke kjent for å klare å utnytte de sjansene jeg får maksimalt. Når ting virkelig flasker seg reagerer jeg med å velte hele korthuset. Sånn. Kaos iiigjen. Perfekt.

Hør Gærnt Med Mæ her:


ANNONCE