Nyhet

TUNGTVANN FEIRER 25 ÅR PÅ ROCKEFELLER

Planer for fredagskvelden?

I 2024 er det 25 år siden Jørg-1 og Poppa Lars tok opp Reinspikka Hiphop med håndholdt mikrofon, og trykket opp hundre vinylplater som skulle forandre norsk rap-historie.

Denne var startskuddet for kredibel rap på norsk, og også starten på en nesten ti år lang karriere som tok nordlandstrompetene gjennom mørketid og to uker i helvete til Svalbard, Roskilde og inn i beste sendetid på Åpen Post. Nå som alt endelig er foreldet, er det på tide med et aldri så lite tilbakeblikk, og en forsiktig liten skål. Som om det ikke har vært feiret nok opp gjennom årene! Som om vi husker noe som helst!

På invitasjon fra Rockefeller er Poppa Lars, Jørg-1 og Jan Steigen nå klare med en oppgradert og skreddersydd festforestilling som tar oss med på de fleste fjelltoppene, og også med ned i et par avglemte bølgedaler.


DJ Herkules spiller før og etter konserten, og det blir Afterparty i Leiligheten! Håvard Ellingsen også kjent som DJ Herkules er en av landets aller beste og mest respekterte DJs. I tillegg til å være en av landets beste Hip-Hop DJs har han og 20 år på NRK og National Rap Show bak seg. Sertifisert godgutt som byr på både seg selv og god musikk!

ANNONCE