Nyhet

Programmet til Miniøya er komplett

Festivalen ønsker å tilby den neste generasjonen et bredt spekter med opplevelser.

Festivalen ønsker å tilby den neste generasjonen et bredt spekter med opplevelser.

10. og 11. juni 2017 er det klart for den åttende utgaven av Miniøya, barnas festival i Tøyenparken, og i dag er programmet komplett.

LES OGSÅ: Nok en avlysning for Øyafestivalen.


Til årets festival kommer blant andre Admiral P, bob hund (SE), Razika, Bare Egil Band, Black Debbath, No. 4, Cezinando (bildet), Amanda Delara, Awesomnia, Positive People med Stella Mwangi & African Sunz, Dr Kay and his Interstellar Tone Scientists og mange flere.

Artikkelen fortsetter under videoen.


Miniøya ønsker å tilby den neste generasjonen kulturkonsumenter nye rammer og forventninger, og derfor kan man oppleve alt fra klassisk musikk til reggae, disko og metal.

LES OGSÅ: Britisk presse hyller det norske talentet: «En kommende stjerne».

— Vår erfaring er at barn liker å bli utfordret på hva de liker, og vi ønsker å heve nivået på arrangementer hvor barn og unge er målgruppen, forteller kunstnerisk leder Henriette Larsen.


Barna er sjefene

Sjefene på Miniøya er barn, og Johanna (11), Inga (11), Maria (10) og Viktor (10) lover at Miniøya 2017 skal være enda bedre enn noen gang. De har hatt i oppgave å være ekspertpanel på hva barn og unge vil ha.

LES OGSÅ: Sting klar med to ekstrakonserter i Norge.


— I fjor bestemte vi blant annet at det skulle være blått sukkerspinn. Det var ganske vanskelig å få tak i, men det ordnet seg heldigvis til slutt, forteller Inga og Johanna, som allerede har vært festivalsjefer i nesten to år.

Miniøya går av stabelen 10. og 11. juni i Tøyenparken i Oslo.

ANNONCE