Nyhet

Ti sterke unge musikknavn for 2018 - og Fieh topper

GAFFA.no - alt om musikk.

Nettstedet Musikknyheter offentliggjorde i helgen listen over hvilke fremadstormende, unge musikknavn det er verdt å holde øyne – og ører – åpne for i 2018.

Fieh, alias Sofie Tollefsbøl (bildet), ble stemt helt til topps av de spurte journalister, bloggere, platearbeidere og festival- og konsertbookere som den mest lovende, nye norske artisten for året som nå er i gang.

LES OGSÅ: Mister bandmedlem.


Hun kommer fra de dype skoger i Oppland, og lager ifølge Musikknyheter.no musikk som er inspirert av soul og hiphop-artister som Outcast, D’Angelo og Erykah Badu. Også Aftenposten og DN har trukket frem Fieh blant dem man bør se opp for i 2018.

Artikkelen fortsetter under videoen.


Andreplass inntas av elektronikatrioen Sassy 009, mens tredjeplass innehas av Trondheim Calling-aktuelle Emir. Nummer fire på listen er Halie, som Hannah Emilie kaller seg. Med utgangspunkt i en singel, Echo, er hun klar for Bergenfest i Bergen og by:Larm i Oslo i 2018.

LES OGSÅ: Roskilde med oppgradering.

Bakover på Musikknyheters topp-ti-liste følger deretter Pom Poko, Great News, Jakob Ogawa, Hanne Mjøen, Virkelig og Hollow Hearts.


(©NTB)

ANNONCE