Nyhet

Jack White til dansk festival

GAFFA.no - alt om musikk.

Den tidligere The White Stripes-sjefen bekreftet til Tinderbox.

Tinderbox i Odense har sikret seg et tungt hovednavn når festivalen i dag kan melde at Jack White gjør sin første konsert i Danmark på fire år på festivalen. Datoene for Tinderbox er 28. til 30. juni, så det burde være lov å håpe at White også legger turen innom Norge i denne perioden.

LES OGSÅ: Arctic Monkeys til Norge.


Så sent som i forrige uke annonserte Jack Whites management at de på denne turnéen vil samarbeide med Youndr og bannlyse mobiltelefoner fra konsertsalene. Hvordan dette skal løses på Whites festivalkonserter er et annet spørsmål.

— Vi tror du kommer til å nyte å titte opp fra skjermen en liten stund og oppleve musikk og vår delte kjærlighet til det, sto det å lese i en uttalelse sitert på musikkblekka NME sine nettsider.

Artikkelen fortsetter under videoen.

Jack White er snart aktuell med albumet Boarding House Reach, som blir hans tredje soloalbum og oppfølgeren til Lazaretto fra 2014. Albumet har fått lanseringsdato 23. mars, og på det kommende albumet samarbeider Jack White med en rekke musikere han aldri tidligere har jobbet med.


LES OGSÅ: Årets «Grammy-snakkis»?


Blant de medvirkende finner vi trommeslageren Louis Cato (Beyoncé, Q-Tip, John Legend), bassist Charlotte Kemp Muhl (The Ghost Of A Saber Tooth Tiger), keyboardistene DJ Harrison og Neal Evans (Soulive, Talib Kweli, John Scofield), perkusjonist Bobby Allende (David Byrne) og korsangerinnene Ann & Regina McCrary fra Nashvilles gospeltrio The McCrary Sisters.

ANNONCE