Nyhet

Han skal spille Tommy Lee i filmatisering av Mötley Crüe-biografi

GAFFA.no - alt om musikk.

Rapperen Machine Gun Kelly, som i fjor fikk bot for å røyke en joint på Slottsfjell-scenen, skal spille Tommy Lee i Mötley Crüe, melder Variety.

Det skjer i en angivelig kommende Netflix-filmatisering av bandets beryktede og bestselgende biografi «The Dirt - Confessions of the World's Most Notorious Rock Band».

LES OGSÅ: TV 2 lanserer nytt musikkprogram.


Machine Gun Kelly, som egentlig heter Colson Baker, har gjort seg kjent med låter som Bad Things og Till I Die. Nå skal han gestalte en enda mer beryktet musikerkollega, nemlig Tommy Lee (55), trommeslageren som også rakk et ekteskap med Pamela Anderson - og en lekket viral sexvideo.

Artikkelen fortsetter under videoen.


«Jackass»-regissør Jeff Tremaine skal ha hånd om regien på filmen, som følger Mötley Crües oppsving i hårmetalltidens glansdager på 80-tallet. Iallfall dersom den blir noe av:

Ifølge Variety har en filmatisering av boken vært på gang i ti år, med ny aktualitet etter at bandet tok avskjed i 2015 - etter 34 år. Netflix skal ha sikret seg rettighetene i mars i fjor. Ifølge bransjebladet er flere av bandmedlemmene involvert på produsentsiden.

LES OGSÅ: Tidligere rapper drept i luftangrep i Syria.


«The Dirt» utkom i 2001, og det var journalisten Neil Strauss - senere kjent som sjekkekunstner - som førte i pennene erfaringene til bandets Tommy Lee, Mick Mars, Vince Neil og Nikki Sixx.

Rolling Stone har kalt bandbiografien «fullstendig overbevisende og helt avskyelig», der den skildrer rockestjernelivets gleder og farer med stor detaljrikdom.

ANNONCE