Nyhet

«Game Of Thrones»-stjerne skal spille i Mötley Crüe-film

GAFFA.no - alt om musikk.

Flere navn er nå tilføyet rollelisten til filmen om Mötley Crüe.

Det er allerede klart at Douglas Booth og Machine Gun Kelly vil være å se i den kommende filmatiseringen. I forrige uke ble det annonsert at sistnevnte, som i fjor fikk bot for å røyke en joint på Slottsfjell-scenen, skal spille Tommy Lee. Douglas Booth vil ha rollen som Nikki Sixx.

Nå er det også klart at Iwan Rheon, som spiller Ramsay Bolton i den populære HBO-serien «Game Of Thrones», er tilføyet rollelisten til «The Dirt». Det skriver NME.


LES OGSÅ: Skal spille ikonisk album i sin helhet på Øyafestivalen.

Rheon skal spille gitarist Mick Mars, men «The Punisher»-skuespiller Daniel Webber skal spille Vince Neil. Det melder The Hollywood Reporter.

Artikkelen fortsetter under videoen.


«The Dirt» er en filmatisering av Mötley Crües beryktede og bestselgende biografi «The Dirt - Confessions of the World's Most Notorious Rock Band».

Startet prosjektet for ti år siden


«Jackass»-regissør Jeff Tremaine skal ha hånd om regien på filmen, som følger bandets oppsving i hårmetalltidens glansdager på 80-tallet. Iallfall dersom den blir noe av:

Ifølge Variety har en filmatisering av boken vært på gang i ti år, med ny aktualitet etter at bandet tok avskjed i 2015 – etter 34 år. Netflix skal ha sikret seg rettighetene i mars i fjor. Ifølge bransjebladet er flere av bandmedlemmene involvert på produsentsiden.

LES OGSÅ: Tidligere rapper drept i luftangrep i Syria.


«The Dirt» utkom i 2001, og det var journalisten Neil Strauss som førte i pennene erfaringene til bandets Tommy Lee, Mick Mars, Vince Neil og Nikki Sixx.

Rolling Stone har kalt bandbiografien «fullstendig overbevisende og helt avskyelig», der den skildrer rockestjernelivets gleder og farer med stor detaljrikdom.

ANNONCE