Nyhet

Tommy Lee er anklaget for seksuelt overgrep

Mötley Crüe-trommeslager Tommy Lee blir saksøkt av en kvinne for seksuelle overgrep, melder The Guardian.

Et søksmål mot Tommy Lee ble anlagt fredag ​​15. desember, melder The Guardian. Ifølge kvinnen som anklager Mötley Crüe-trommeslageren, fant hendelsen sted i 2003.

Han skal ha rov på henne ved å kysse henne og legge fingrene oppover underlivet hennes. Lee er også anklaget for å ha forsøkt å tvinge henne til å utføre oralsex.

Ifølge søksmålet skjedde hendelsen i et helikopter, etter at Lee inviterte kvinnen inn i cockpiten.


Kvinnen sier i søksmålet at det var pilot David Martz som inviterte henne til helikopteret, og at hun trodde de skulle fly over San Diego. Men da hun møtte Martz, fant hun ut at Lee også var der og at de skulle til Los Angeles.

Kvinnen sier hun ikke anmeldte hendelsen tidligere fordi hun ikke trodde politiet ville ta saken på alvor. Hun forklarer også at hun mener Martz og Lee har engasjert seg i «upassende og ulovlige handlinger» i Martz sitt helikopter flere ganger.

Martz døde i 2015 da han styrtet et fly. Han mistet flysertifikatet tre ganger, inkludert for å ha utført oralsex mens han fløy et helikopter.


Lee var gift med Pamela Andersson mellom 1995 og 1998. Han ble dømt til seks måneders fengsel i 1998 for overgrep mot henne.

Han har så langt ikke kommentert fredagens påstander.

ANNONCE