Nyhet

Produsent-avsløring skaper reaksjoner blant fansen

GAFFA.no - alt om musikk.

De siste ukene har det herjet en heftig ordkrig mellom Eminem og Machine Gun Kelly. Nå viser det seg at den samme produsenten medvirker på de to artistenes såkalte «diss-tracks».

Den opphetede feiden mellom de to rapperne har stått på, og vokst seg større og større, siden Eminem kom med en rekke sleivspark mot Machine Gun Kelly på sitt siste album Kamikaze. Særlig på låta Not Alike.

Til motsvar skjøt Machine Gun Kelly tilbake med Rap Devil, som bød på ødeleggende nedrakking av rap-ikonet.

LES OGSÅ: Mener musikeren kan ha blitt forgiftet.

Siden har skuddene haglet frem og tilbake mellom de to leirene, og midt i den bitre striden har det kommet frem at de to rapperne deler samme produsent. Det skriver NME

Artikkelen fortsetter under videoen.

Det er snakk om amerikanske Ronald Space, også kjent som Ronny J. Han står listet som både låtskriver og produsent på Not Alike og The Ringer fra Eminems Kamikaze. Og nå er det kommet frem at han også medvirker på Kellys Rap Devil.

LES OGSÅ: Stort intervju med albumaktuelle Fay Wildhagen.

Denne avsløringen har blant fansen ført til mistanker om feidens opprinnelse og grunnlag - kanskje er det hele bare et publisitetsstunt? En fan spør på Twitter: «Why did Ronny J flip on Em and help produce Rap Devil?».

ANNONCE