Nyhet

Father John Misty: «F*ck society»

GAFFA.no - alt om musikk.

Den norgesaktuelle artisten med årets rareste takketale...

Det har blitt skrevet mye om den store Grammy-utdelingen her på GAFFA.no de siste dagene. Og det kan tidvis virke som om musikken drukner i skandaler og kritikk.

En som ikke var til stede under utdelingen i Madison Square Garden natt til mandag var Father John Misty (bildet), som stakk av med prisen for beste utgivelsesinnpakning for deluxe-utgaven av albumet Pure Comedy. Han befinner seg for tiden på turné i Australia.


LES OGSÅ: Avlyser turné etter anklager om voldtekt.

Likevel har artisten, som til sommeren skal opptre både på Sentrum Scene i Oslo og Bergenfest i Bergen, tatt seg tid til å komme med en av de mest absurde takketalene vi har hørt under en konsert i Sidney.

Artikkelen fortsetter under videoen.

Dersom du ikke gidder å trykke på videoen over kan følgende transkripsjon via Stereogum være til hjelp:


«Uh, well, thanks. I don’t have a whole lot of time, but, God, fuck, I just wanna say fuck society. I wanna say that this government is a criminal organization. Um, uh uh uh uh, FlatEarth.com, please go check that out. And, you know, when I was growing up everyone told me, you know—whether it’s like Mommy, Daddy, the church, schoolteachers, whoever—you know, everybody was always saying that, like, it’s what’s on the inside that matters, you know, and I think that this is really evidence of the fact that it’s what’s outside that matters.»


LES OGSÅ: Spotify lanserer ny app.

ANNONCE