Nyhet

Nå sier de tidligere vinnerne av GAFFA-Prisen takk for seg - vil ikke «operere på vane»

GAFFA.no - alt om musikk.

Etter å ha spilt på kronprinsens 40-årsfestival på Skaugum – og gjort unna tre album på fem år, melder Comet Kid nå at de tar avskjed som band 25. mai.

Da blir det avskjedskonsert på Rockefeller i Oslo.

— Vi har lovet oss selv at vi aldri skal kompromisse på kvalitet, og da vi selv oppdaget at vi begynte å operere litt på vane i vinter, skjønte vi at det kanskje var på tide å si takk for oss, lyder det fra vokalist Andreas Kjøll i en pressemelding.


LES OGSÅ: Bon Iver til Norge.

— For oss i Comet Kid har det alltid handlet om å gi publikum det aller beste vi får til, sier Kjøll, som har utgjort bandet sammen med Svein Inge Bjørkedal, Teodor Peterson, Hogne Aasjord og Alexander Hoddevik

Artikkelen fortsetter under videoen.


Kvintetten slapp debutalbumet Roots i 2014, fulgt av Forces Of Nature i 2015 og Halley i 2016, og har stått på scenen både på Øya, Vinjerock, Slottsfjell, by:Larm, Bygdalarm, Miniøya – og kronprinsparets egen Skaugum-festival i 2013.

De trakk også det lengste strået i to kategorier i GAFFA-Prisen tilbake i 2015.


— Det har vært en helt enorm reise, fra bursdagen til kronprinsen til hovedscener på flere store festivaler. Vi har svettet og stått på i over fem år fordi fansen vår alltid har stilt opp og vist oss at det har betydd like mye for dem som det gjør for oss, sier Kjøll, som lover å «tenne på alt kruttet i lageret først» før skuta senkes.

LES OGSÅ: Joan Baez legger ut på sin siste turné.

Det blir også konserter 16. mars i Hulen i Bergen, 17. mars på Tou scene i Stavanger og 23. mars på Rokken i Volda.


(©NTB)

ANNONCE