Nyhet

14 artister klare for veldedighetskonsert

En del av verdensomspennende arrangement.

En del av verdensomspennende arrangement i regi av Sofar Sounds og Amnesty International.

Tidligere har vi skrevet om at Amnesty International og konsertkonseptet Sofar Sounds har gått sammen om «Give A Home» – en stor veldedighetskonsert i intime rammer.

På bare én dag, onsdag 20. september i år, skal det arrangeres over 300 konserter i 60 ulike land. Bare i Oslo skal det arrangeres fem konserter på denne datoen med tre artister/band på hver konsert.


LES OGSÅ: Nå bekrefter hun utbredt fan-teori.

Internasjonalt er store navn som Ed Sheeran, The National, Jessie Ware, Gogol Bordello og Crystal Fighters booket inn til arrangementet, mens norske musikkfans får muligheten til å oppleve følgende 14 artister og band:

Anne Grete Preus, Comet Kid (bildet), Daelen, Daniela Reyes, FELA, Greni, Klondike, Marianne Engebretsen, Mikhael Paskalev, Nosizwe, Philip And Yhe Reindeer, Solo Diarra Band, Teddy And The Love Gang og Valborg.


— «Give A Home» samler tusenvis av mennesker i hundrevis av hjem i hele verden. Sammen skal vi støtte Amnestys arbeid med å løse flyktningkrisen. Det er en stor ære å få ta del i et prosjekt som kan gi så store og positive ringvirkninger, og det er med en enorm glede og stolthet at vi nå kan dele hvem som skal spille i Oslo, uttaler Maren Blomstereng i Sofar Sounds overfor GAFFA.

Artikkelen fortsetter under videoen.


Programmet til de fem konsertene i Oslo består av en fin blanding etablerte og fremadstormende artister og band.

— Det er selvfølgelig ekstra stor stas at artister og band som Anne Grete Preus, Greni, Mikhael Paskalev og Comet Kid blir med oss på dette, både fordi det kan hjelpe oss med å sette lys på en situasjon som berører så ufattelig mange, og fordi det vil bli ekstra spesielt for publikum å oppleve disse i en liten stue, helt nedstrippet, avslutter hun.

LES OGSÅ: Global «hemmelig» suksess satser på Oslo.


Alle inntekter fra «Give A Home»-konsertene vil gå uavkortet til Amnesty International, og publikum kan bli med i trekningen av billetter gjennom å donere penger via SofarSounds.com/GiveAHome.

ANNONCE