Nyhet

Høstens Yngling-program på Parkteatret i Oslo annonsert

Kaja Gunnufsen og Comet Kid er blant trekkplastrene på årets konsertserie for ungdom under 18.

Siden 2013 har Parkteatret i Oslo arrangert konserter for ungdom i konsertserien Yngling. Ofte spiller artistene både for et publikum med øvre aldersgrense på 18 år før den ordinære konserten for voksne senere på kveld.

I vår hadde Yngling for første gang et program bestående av ni konserter, og høsten blir like hektisk. Høstsesongen tyvstartet nemlig med Cezinandos konsert på Parkteatret 9. august i forbindelse med klubbdagen på Øyafestivalen, og nå presenterer spillestedet høstens resterende program bestående av åtte konserter med trekkplastre som Kaja Gunnufsen (bildet), Comet Kid, Sval og Jonas Alaska.

Her kan du se datoene for konsertene på programmet:


15.09: LANY (US) + supp. Jakob Ogawa
05.10: Honningbarna (øvre aldersgrense 18 år)
15.10: Kråkesølv slippkonsert
20.10: Jonas Alaska solokonsert
29.10: Sval
05.11: TBA, Øya Ung
12.11: Kaja Gunnufsen slippkonsert
10.12: Comet Kid

— Yngre publikummere er alltid de beste å spille for! Husker første gang jeg spilte på en ungdomsskole, hvor elevene var musestille og fulgte så godt med at jeg ble vippet fullstendig av pinnen. Det var så intenst og ektefølt. Siden den opplevelsen har jeg alltid hatt lyst til å få til en U18-konsert i Oslo, og aller helst på Parkteatret. Endelig får jeg mulighet til å spille på Yngling, og jeg gleder meg max, sier Kaja Gunnufsen til GAFFA.

Prosjektleder for Yngling, Hedda Eline Gilberg er også svært fornøyd med høstens program.


— Målet med Yngling er at ungdom under 18 skal få muligheten til å oppdage og oppleve ny, norsk musikk innen ulike sjangre på lik linje med voksne. Høstens plakat gjenspeiler dette, og det er vi veldig stolte av. Høstens konsertrekke består av fantastiske låtskrivere og helt rå liveartister og det er utrolig gøy å kunne tilby vårt publikum et slikt program, med noe for en hver og kvalitet fra ende til annen. Vi gleder oss til å se både artistene og publikum hos oss på Parkteatret. Det blir en fantastisk konserthøst, utdyper prosjektleder for Yngling.

ANNONCE