Nyhet

Disse konsertene kan du ikke gå glipp av på Findings denne helgen

GAFFA.no - alt om musikk.

Verdens mest strømmede artist, skandinavisk pop og en DJ-legende. Her er fem konserter du ikke kan gå glipp av under Findings Festival. 

For femte år på rad arrangeres Findings Festival på Bislett Stadion. Gjennom helgen inviterer nasjonale og internasjonale EDM- og pop-favoritter idrettsarenaen til allsang og dans. 

Her er fem konserter du ikke kan gå glipp av, ifølge GAFFA-redaksjonen 


LES OGSÅ: Den legendariske rockeklubben blir kastet ut av huseier.

Mangler din favorittartist eller ditt favorittband? Gi oss gjerne en beskjed om hvem og hvorfor i kommentarfeltet under artikkelen eller på GAFFAs Facebook-side.

En av Norges mest spennende og fremadstormende artister 

Hvem: Amanda Delara
Hvor: Cyan
Når: Fredag 17. august, klokken 16:45
Hvorfor: Du har sikkert hørt singlene Paper Paper og Dirhamz, som har vært A-listet på de store radiokanalene. Det er det norske r&b/pop-talentet Amanda Delara som står bak disse låtene, og det er ikke uten grunn at hun flere ganger har blitt omtalt som en av Norges mest spennende og fremadstormende artister. Hennes tolkning av Gunerius brakte henne for første gang ut på Findings-scenen i fjor, da hun spilte sammen med Karpe Diem-gutta. På mange måter kan man si at hun beveger seg i samme landskap som Lorde og Sia. Delara sitt lydunivers er noe helt spesielt og magisk, og det er ikke noe du vil gå glipp av dersom du har planer om å ta deg en tur innom festivalen på fredagen.


Anbefalt av Biancha Ljungqvist


Opplev EDM-historie

Hvem: Tiësto 
Hvor: Main Stage
Når: Fredag 17. august, klokken 21:30
Hvorfor: Fordi det er Tiësto. Nederlenderen, som snart bikker 50, har vært i gamet i en årrekke, og alle som har gjort det stort innen EDM det siste tiåret har mye å takke denne mannen. «Godfather of EDM», som Tiësto ofte kalles, har vært en bauta innen dance- og trancemusikk, og har siden tidlig 90-tall vært med på å gjøre elektronisk dansemusikk til allemannseie, og DJ-er til globale superstjerner. De siste årene har han stått bak superhiter som BOOM, The Right Song, Red Lights og årets sommerflørt, Jackie Chan. Tiëstos opptredener sies å være uforglemmelige, og dersom du ønsker en ekte, klassisk klubbopplevelse denne fredagen, vet du hvor du skal befinne deg.     


Anbefalt av Simen H. Strømme

Svensk stjernepop


Hvem: Zara Larsson
Hvor: Main Stage
Når: Lørdag 18. august, klokken 17:30
Hvorfor: Zara er kjent for å sette fart på publikum og å lage god stemning, og det kommer det garantert til å bli når hun entrer scenen på Bislett. Hennes seneste album, So Good, har herjet hitlistene verden over, og det blir garantert allsang fra publikum som kan høres over hele Oslo. Popprinsessen fra Sverige er et must under årets utgave av Findings.

Anbefalt av Siri Granheim

Lyden av 2018

Hvem: Post Malone
Hvor: Main Stage
Når: Lørdag 18. august, klokken 21:45
Hvorfor: Høsten 2015 var det en kompis som presenterte meg for en ny hiphop-fyr som hadde en sound jeg ikke hadde hørt lignende før. Det var selvfølgelig musikkvideoen til White Iverson han viste meg. Låten som ble gitt ut i 2015, og gjorde 23-åringen fra Syracuse, New York til et kjent fjes verden over. Post Malone, eller Austin Richard Post, som han egentlig heter, hopper innom flere sjangre på sine to utgitte album. Det er vanskelig å plassere han i noen bås, for på låtene er han innom både hiphop, r&b, trap, cloud-rap og raprock. «Jeg lager bare den musikken jeg elsker å lage», har han tidligere sagt i intervjuer, og det er ingen tvil om at det er musikk som faller i smak hos et større publikum. Sørg for å få med deg når en av verdens mest strømmede artister inntar scenen lørdag.


Anbefalt av Biancha Ljungqvist


Dans med Datarock

Hvem: Datarock 
Hvor: Cyan 
Når: Lørdag 18. august, klokken 16:45
Hvorfor: Mellom skandinaviske popmonarker og store og små DJ-stjerner, kan det være godt å lene seg tilbake med trommer, gitarer og voksne menn i joggedress. Om du får slappet av under Datarocks ettermiddagskonsert, er dog tvilsomt, for de erfarne bergenserne er kjent for å skape dansefest på enhver scene. I disse dager er de ikoniske røde joggedressene byttet ut med svarte, og en ny, mørkere æra med datarocka musikk er i gang. Vi tror likevel bandet vil servere et forrykende sprøtt, funky og dansbart show. Hvem vet, kanskje en ung rapper fra Sogn og Fjordane entrer scenen, eller kanskje gjør du det? Med Datarock kan alt skje, det er ingen grunn til å stå over.  


Anbefalt av Simen H. Strømme

LES OGSÅ: Dette vil folk ha på festival.

Mangler din favorittartist eller ditt favorittband? Gi oss gjerne en beskjed om hvem og hvorfor i kommentarfeltet under artikkelen eller på GAFFAs Facebook-side.


ANNONCE