Nyhet

Supergruppe til Norge

GAFFA.no - alt om musikk.

Sly & Robbie Meet Nils Petter Molvær er et grensesprengende prosjekt. Albumet Nordub slippes i morgen, og i november kan prosjektet oppleves på scenen i Oslo.

Det melder Rockefeller i en pressemelding torsdag formiddag. Onsdag 28. november vil het dub smeltes sammen med kjølig nordisk jazz på Oslo-spillestedet. Supergruppen har turnert intensivt i Europa, blant annet på de store festivalene i Montreux, Pori, Molde, San Sebastian og Barbican, og anmeldelsene har ifølge arrangørene vært ekstatiske, med et entusiastisk publikum i alle hjørner av verden.

LES OGSÅ: Årets Roskilde-plakat er offentliggjort.


Musikken som blir fremført er en organisk blanding av elektronika, dub, jazz og verdensmusikk, komponert spesielt for denne turnéen.

Artikkelen fortsetter under videoen.


Den legendariske produsentduoen Sly & Robbie fra Jamaica har holdt på i snart et halvt århundre og samarbeidet med artister som Bob Dylan, The Rolling Stones, Britney Spears og Herbie Hancock.

LES OGSÅ: Marduks koblinger til nazi-organisasjon avslørt.

De har flere ganger blitt belønnet med Grammy-priser og nå kan duoen altså oppleves på scenen med elektrojazzpioneren Nils Petter Molvær, landsmann og gitarvirtuos Eivind Aarset, samt den finske elektronika-trollmannen Vladislav Delay.


Billettsalget til konserten starter fredag 6. april klokken 09:00 - via Ticketmaster.

ANNONCE