Nyhet

— Mitt nye album er nesten ferdig

GAFFA.no - alt om musikk.

Den faderlige musikeren har arbeidet raskt på sitt kommende album; det er nemlig kun et halvt år siden han ga ut det forrige.

Tilbake i juli fortalte Father John Misty under en konsert i Metro Theatre i Australia at han var kommet i gang med å arbeide på et nytt album. Han var på det tidspunkt stadig på veien med sitt siste album Pure Comedy, som ble sluppet så sent som i april.

LES OGSÅ: Norsk festival får skryt i amerikansk presse.


Nå har musikeren, som egentlig heter Josh Tillman, uttalt i et intervju med NME under End Of The Road-festivalen hvor han toppet plakaten, at det nye albumet er så godt som ferdig.

— Det er kun én sang jeg skal få lagt litt bass på. Jeg bruker timer på å skrike og gråte i frustrasjon, mens jeg prøver å finne den riktige, sier han i intervjuet.

Artikkelen fortsetter under videoen.

Han avslører også at albumet kommer til å inneholde ti sanger og beskriver sine tidligere utgivelser som pretensiøste, firkantede konseptplater. Så det ser ut til at vi kan forvente et mer løsrevet uttrykk på det kommende albumet, og kanskje kan Father John Misty da også høste mer enn de fire stjernene, som GAFFAs anmelder Geir Magne Staurland tildelte det siste albumet Pure Fiction.


Ifølge Tillmans uttalelse fra juli kan det nye album forventes på gaten i starten av 2018.


LES OGSÅ: — Adele snuser på sin første filmrolle.

I april gjorde Father John Misty et langt intervju med GAFFA, hvor han blant annet snakket om Nick Cave, angst og om å ta LSD hver dag. Les intervjuet her.

ANNONCE