Nyhet

Nå må bandet ta et vanskelig valg

GAFFA.no - alt om musikk.

The Dogs varsler nå slippet av sitt sjette album siden 2012 – fulgt av en ny, stor turné i håp om å ta bandet et steg videre. Det fører til et vanskelig valg.

— Vi er jo på det pussige stedet nå, at det føles som vi må velge. Bandet har vokst seg så stort at det begynner å bli vanskelig med disse dagjobbene, sier Kristopher Schau.

LES OGSÅ: Shania Twain til Norge.


Sekstetten The Dogs spiller ifølge pressemeldingen så mye de kan, og takker ja til alt som kommer deres vei. Det samme gjelder albumene, forklarer Schau:

— Vi vil jo at skivene skal bli bedre og bedre, og da må det settes av tid. Taperen da blir jo dagjobben, den som faktisk betaler husleie. Så hva gjør vi? Jeg har drømt om dette siden jeg var 16. Nå er jeg 47. Er ikke så mye annet å gjøre da enn å nedprioritere absolutt alt annet. Det har vi gjort òg. Alle mann. Vi skyver all normalitet til side og dytter alt vi har inn i Dogs 2018, lover rockeren.

Artikkelen fortsetter under videoen.


Sjettealbumet The Grief Manuel ble innspilt nærmest live i september. Første singel slippes i november, før platen utkommer første mandag på nyåret – som er The Dogs' faste slippdag. I år faller dette på 1. nyttårsdag.

LES OGSÅ: Hollywood omfavner den norske artisten.


Deretter har bandet ut på turné fra 26. januar og spiller i alt 23 konserter fram til mai, inklusive en sving til København.

(©NTB)

ANNONCE