Nyhet

Forandringer i Ghost-leiren?

GAFFA.no - alt om musikk.

Spektakulær turné-avslutning på flere vis.

Alt har sin ende, og i helgen var det tid for våre maskerte spøkelser i Ghost å avslutte sin to år lange Meliora-turné på Liseberg i Göteborg. Under disse konsertene har vi blitt invitert inn i den sataniske kirken under Papa Emeritus III sin predikerende stemmeprakt.

Som samtlige Ghost-fans er klar over, har vi kommet til slutten av en era der det mørke og hemmelige kardinalstyret et sted i Linköpings dypeste avgrunn har tatt seg ut av sin konklave for å erstatte vår helvetesprofet med den neste i rekken. Og denne konserten ble den siste hvor Papa Emeritus III fikk vifte med sine forførende hofter.


LES OGSÅ: Til sykehus etter ulykke på scenen.

Likt et symbolsk og abrupt antiklimaks ble konsertens seremonielt avsluttende låt Monstrance Clock avbrutt av to kostymekledde menn, som midt under låten hoppet frem og bokstavelig talt kastet vår elskede Papa av scenen. Og med litt panikk og forvirring blant publikum kom det heller ikke en yngre, friskere eller mer vital Papa Emeritus IV inn.

I stedet eskortert av ytterligere to kostymekledde herrer halter den utrolig gamle Papa Emeritus Zero inn på scenen. Utrustet med både oksygenmaske og stokk stille han seg foran publikum og sier: «La festa è finita, il medioevo comincia ora», som på italiens betyr: «Festen er slutt, nå begynner middealderen».


Artikkelen fortsetter under Facebook-videoen.

Ettersom ingenting har blitt sagt eller kommentert rundt dette fra bandet er det fortsatt uklart om dette er vår nye frontmann eller ikke. Men er dette tilfellet kan muligens bekrefte ryktene om at den kommende Ghost-skiven kommer til å bli betydelig mørkere enn tidliger.


LES OGSÅ: Hemmeligheten bak konsertklubbene som overlever.

Over kan du se Papa Emeritus Zero for første gang - via Ghosts Facebook-side.

ANNONCE