Nyhet

Den populære duoen inntar Oslo Spektrum i 2018

GAFFA.no - alt om musikk.

First Aid Kit annonserer sin største konsert i Norge så langt i karrieren.

Med sitt lydbilde forankret i country og folk, vokalharmonier og tekster som mange kan kjenne seg igjen i, er det ikke rart at søstrene Söderberg har gjort stor suksess de siste årene. Tirsdag 13. mars er det klart for konsert med duoen i Oslos konsertstorstue, Spektrum.

First Aid Kit, som består av søstrene Johanna og Klara Söderberg, startet sin karriere med å legge ut en cover av Fleet Foxes’ Tiger Mountain Peasant Song på YouTube.


LES OGSÅ: Disse norske musikerne tjente mest i 2016.

Til tross for deres unge alder har duoen rukket å gi ut hele tre album; The Big Black & The Blue (2010), The Lions Roar (2012) og Stay Gold (2014). Sisnevnte mottok strålende kritikker ved utgivelse og nådde førsteplassen på VGs albumliste. Albumet toppet også albumlisten i Sverige og solgte til gull i England. Siden har søstrene turnert verden rundt.

Artikkelen fortsetter under videoen.

I anledning den internasjonale kvinnedagen i 2017 ga søstrene ut You Are The Problem Here, etter å ha lest om et seksuelt overgrep og voldtektsmannens lette straff. It's A Shame, som kom ut i september, er kanskje det første, klare tegnet på at søstrene er på vei med sitt fjerde album.


Om låta sier søstrene:


«It's A Shame er en sang om tomheten og desperasjonen du føler etter at et forhold har endt. Om hvordan du vil gå langt for å prøve å døyve smerten og føle deg mindre ensom.»

— First Aid Kit har spilt i Norge før, og da har konsertene solgt ut med en gang. Det er derfor helt naturlig at de denne gangen inntar Oslo Spektrum for deres største show i Norge noensinne. Siden sist de besøkte landet, har de skreddersydd live-showet sitt til dette formatet og vi gleder oss enormt til å se hva kommer med, uttaler ansvarlig arrangør i Atomic Soul, Mark Vaughan.

LES OGSÅ: Dette er artistene by:Larm har mest tro på i 2018.


Det er bare å krysse av datoen i kalenderen og se frem til et musikalsk høydepunkt i Oslo Spektrum.

Billettsalget starter via Ticketmaster 3. november klokken 11:00.

ANNONCE