Nyhet

Beveger seg i en helt ny retning

GAFFA.no - alt om musikk.

Den eksentriske artisten prøver ut country-stilen på Pure Country - en countrifisert versjon av låta Pure Comedy fra årets album med samme navn.

Siden utgivelsen av Pure Comedy, et album som ble belønnet med fire stjerner her i GAFFA, har Father John Misty (bildet) gitt ut en rekke musikkvideoer og turnert verden rundt. Blant annet besøkte han festivalen Piknik I Parken i Oslo denne sommeren.

LES OGSÅ: Stort intervju med Father John Misty.


Nå har det kommet en ny video fra artisten - og en ny låt. På Pure Country gjør Father John Misty tittelsporet fra albumet i en countrifisert versjon, både i syngestil og instrumentering. «That’s right, boys, bring it on home!», roper han etter fem minutter av låta.

Artikkelen fortsetter under videoen.


Tilbake i juli fortalte Father John Misty under en konsert i Metro Theatre i Australia at han var kommet i gang med å arbeide på et nytt album. I forrige måned skal musikeren, som egentlig heter Josh Tillman, uttalt i et intervju med NME under End Of The Road-festivalen hvor han toppet plakaten, at det nye albumet er så godt som ferdig.

— Det er kun én sang jeg skal få lagt litt bass på. Jeg bruker timer på å skrike og gråte i frustrasjon, mens jeg prøver å finne den riktige, sa han i intervjuet.

LES OGSÅ: Full krangel om Highasakite-navnet.


ANNONCE