Nyhet

Annonserer stor Europa-turné - med dato i Norge

GAFFA.no - alt om musikk.

Thirty Seconds To Mars tilbake til Europa i 2018.

Rockebandet, som består av Hollywood-skuespiller Jared Leto, Shannon Leto og Tomo Milicevic, har nettopp annonsert en stor Europa-turné som også inkluderer et stopp i Norge. Mandag 23. april står gruppen på scenen i Oslo Spektrum.

Nyheten kommer samme uke som det ble klart at frontmannen Leto skal ta på seg rollen som Playboy-gründer Hugh Hefner i en ny storfilm.


LES OGSÅ: Tar på seg uventet rolle i ny film.

Thirty Seconds To Mars jobber for tiden med sitt femte studioalbum, som har planlagt lansering til neste år. Den norske fansen kan dermed forvente seg nye låter sammen med gamle klassikere.

Artikkelen fortsetter under videoen.

I en pressemelding fra Universal Records står det følgende:


«Thirty Seconds To Mars er kjent som ett av verdens mest spennende liveband, noe de nok en gang beviste da de debuterte med sin nye singel live tidligere i år. De leverte en uforglemmelig opptreden under MTV Video Music Awards, hvor bandet spilte via ny banebrytende infrarød teknologi, gjestet av selveste Travis Scott. Dette var singelen Walk On Water, som er den første låta fra gruppas kommende studioalbum.»


LES OGSÅ: One Direction-stjerna med klubbkonsert i Norge.

Bandet ble også nylig nominert til MTV European Music Awards i kategorien «Best Alternative», og prisutdelingen går av stabelen 12. november.

Billettsalget til konserten i Oslo Spektrum starter fredag 13. oktober kl 09:00 - via Ticketmaster.


ANNONCE