Nyhet

Oscar-vinneren snuser på rollen som ikonisk musiker i nytt filmprosjekt

GAFFA.no - alt om musikk.

Jared Leto skal være interessert i å prøve seg i rollen som Jeff Buckley i en ny film. Det avslører Buckleys tidligere manager under et podcast-intervju.

Leto, som i tillegg til skuespillerkarrieren også er frontmann og vokalist i Thirty Seconds To Mars, har blant annet spilt i filmene «Fight Club» (1999), «American Psycho» (2000), «Requiem For A Dream» (2000) og «Dallas Buyers Club» (2013). For sistnevnte vant han en Oscar.

Snart kan det være vi får se han i rollen som den avdøde musikeren Jeff Buckley. I alle fall om vi skal tro Buckleys tidligere manager Dave Lory.


LES OGSÅ: Filmsjernen gir ut jazzplate.

Da Lory nylig gjestet podcasten Desperate Times, som fokuserer på 90-tallsmusikk, snakket han om sin nye bok «Jeff Buckley: From Hallelujah To The Last Goodbye» og potensialet for at boken kunne bli filmatisert i fremtiden.

— Jeg har blitt spurt, og det er noen som leser boken akkurat nå. Det å lage film tar lang tid, og jeg skal ikke kalle meg en ekspert når det kommer til det, men grunnlaget er der.


Artikkelen fortsetter under videoen.

Da han ble spurt om potensielle skuespillere til rollen som Buckley, fortalte Dave Lory at Jared Leto hadde vist interesse for rollen tidligere. Og at han også hadde hørt snakk om at Christian Bale kunne være interessert i å spille Lory selv.


— Det ville være et kompliment fordi jeg ser ikke så bra ut. Men tingen er at disse skuespillerne ønsker å gjøre noe kredibelt innimellom etter å spilt i Hollywood-blockbustere. Så vi får se.

LES OGSÅ: Anmeldelse av Demi Lovato i Oslo Spektrum.

Jeff Buckley, sønn av artisten Tim Buckley, døde 30 år gammel i 1997. Da han døde jobbet han med albumet My Sweetheart The Drunk, oppfølgeren til suksessdebuten Grace fra 1994, som blant annet inneholdt hans tolkning av Leonard Cohens Hallelujah.


ANNONCE