Nyhet

Tar på seg overraskende rolle

GAFFA.no - alt om musikk.

Ikke før var Hugh Hefner død, før nyheten kommer om det skal bli kinofilm viet Playboy-mogulens vidløftige liv - med Jared Leto i hovedrollen.

Det melder Hollywood Reporter, som også skriver at regissøren Brett Ratner, som står bak blant annet «X Men: The Last Stand» og «Rush Hour»-filmene, er involvert i prosjektet.

Da Hugh Hefner døde i forrige uke, 91 år gammel, skrev Ratner på Instagram at han var «en av de største medie- og kulturpionerene i historien, ansvarlig for mange av de viktigste sosiale og kulturelle bevegelsene i vår tid i kampen for talefrihet, borgerretter og seksuell frihet».


LES OGSÅ: Disse norske artistene er nominert til MTV EMA.

Ratner, som håper å få med seg «Pirates Of The Caribbean 6"-manusforfatter Jeff Nathanson, forklarer at hovedrolleinnehaver Leto er «en gammel venn».

— Da han hørte at jeg hadde fått rettighetene til Hefs historie, sa han til meg: «Jeg ønsker å spille ham. Jeg ønsker å forstå ham». Og jeg tror virkelig Jared kan klare dette. Han er en av de største skuespillerne i dag, sier Brett Ratner til bransjebladet.


Leto er også kjent som frontfigur i rockebandet Thirty Seconds To Mars.

Artikkelen fortsetter under videoen.


Hugh Hefner-filmen er i såkalt tidlig utviklingsfase, og lite er kjent om handlingen.

Men Hollywood Reporter spår at den kanskje tar for seg Playboy-bladets oppstartsfase, og Hefners omdiskuterte bruk av Marilyn Monroe på debutforsiden – og midtsidene inni.

LES OGSÅ: Kommer aldri til å stille opp i populært tv-show.


(©NTB)

ANNONCE