Nyhet

Årets pinligste TV-øyeblikk?

GAFFA.no - alt om musikk.

Døm selv.

Thirty Seconds To Mars jobber for tiden med sitt femte studioalbum, som har planlagt lansering til neste år – og i den forbindelse har de gjestet det amerikanske talkshowet «Ellen».

LES OGSÅ: «De skulle endre musikken».


Der spilte de sin nye låt, Walk On Water, en opptreden som får hard medfart. Ifølge Consequence Of Sound var den rett og slett «really, really fucking awkward». Se den nedenfor.

Artikkelen fortsetter under videoen.


Den første delen av låten fremføres med bandet sittende sammen med publikum. Et kor, som er stasjonert bak en gruppe publikummere som sitter  scenen, har en syngende Ellen (programlederen, altså) blant seg.

LES OGSÅ: Tar på seg uventet rolle i ny film.

Jared Leto, med stort skjegg og ikledd en poncho, ser ifølge nettstedet ut som «guruen til en religiøs kult på syre». Publikum og band reiser seg dessuten dramatisk og unisont flere ganger i løpet av låten.


«Det hele er pretensiøst [...] og faktisk for vondt å se på», skriver Consequence Of Sound videre. 

Bekreftet til Norge

Rockebandet, som består av Hollywood-skuespiller Jared Leto, Shannon Leto og Tomo Milicevic, har nettopp annonsert en stor Europa-turné som også inkluderer et stopp i Norge. Mandag 23. april står gruppen på scenen i Oslo Spektrum.


LES OGSÅ: Prøver å rette opp i navneforvirringen.

Nyheten – og den nevnte opptredenen – kommer samme uke som det ble klart at frontmannen Leto skal ta på seg rollen som Playboy-gründer Hugh Hefner i en ny storfilm.

ANNONCE