Nyhet

Hyller norske skuespillere

GAFFA.no - alt om musikk.

Steven Van Zandt kaller de norske motspillerne i «Lilyhammer» for «noen av de mest strålende og dyktige skuespillerne jeg noensinne har jobbet med».

Det er litt av en attest fra den tidligere «Sopranos»-skuespilleren, som lar rosen falle i en spørsmål og svar-runde nylig med avisen The Guardian.

— De hadde en fantastisk sans for humor – hvem skulle trodd det? lyder det videre fra Little Steven.


LES OGSÅ: Norwegian Wood slått konkurs.

Selv om «Sopranos» fortsatt er godserien hans, som han setter høyest, inntar «Lilyhammer» en god andreplass.

Upolitiske låter


På 80-tallet forlot han E Street Band for å kjempe mot Sør-Afrikas apartheidpolitikk, skrev svært politiske sanger og startet aktivistgruppen Artists United Against Apartheid. Men de nye låtene han skriver i dag, er forbløffende upolitiske. Det forklarer han slik:

— Da jeg startet på 80-tallet, var ingen opptatt av politikk i USA. Nå er det 24/7, og umulig å unnslippe politikk. Så jeg føler at jeg gjør mest nytte for meg med å gi folk et tilfluktssted fra politikken og gi dem inspirerende musikk som gir dem fremtidshåp og som forsterker de felles verdiene som jeg tror vår verden trenger nå. For jeg har aldri sett verden mer splittet, sier Steven Van Zandt.

LES OGSÅ: Dette er de nominerte til Rockheim Hall Of Fame 2018.


Van Zandt og backingbandet The Disciples Of Soul gjester Rockefeller i Oslo 20. november. Det er fortsatt mulig å sikre seg billetter til klubbkonserten.

(©NTB)

ANNONCE