Nyhet

Little Steven om å fronte sitt eget band igjen: — Det var litt av et sjokk

Little Steven er tilbake med sitt første soloalbum på 18 år – og har satt sammen et nytt band for anledningen. Det sistnevnte var litt av et sjokk for E Street Band-medlemmet.

Little Steven er tilbake med sitt første soloalbum på 18 år – og har satt sammen et nytt band for anledningen. Det sistnevnte var litt av et sjokk for E Street Band-medlemmet.

— Det var litt av et sjokk for systemet, sier Little Steven (bildet) om å fronte en ny utgave av Disciples Of Soul, som han kaller storbandet sitt.

LES OGSÅ: Årets villeste festivalbooking?


— Det er en ganske annerledes jobb å være vokalist enn å være en sidemann. Jeg verdsetter det Bruce (Springsteen) gjør på en helt ny måte nå, medgir norgesaktuelle Little Steven Van Zandt til The Guardian.

Spiller i Norge denne sommeren

Han er klar for Notodden Blues Festival i august, dit han både skal besøke bluesskolen for unge som han engasjerer seg i, og stå på scenen med bandet.


— Jeg behøver ikke å gjøre det, så jeg må glede meg til det. Jeg er svært entusiastisk om det å vende tilbake der ute og avlegge disse sangene et nytt besøk, og få dem ut på ny til publikum, sier han om låtene fra det nye albumet Soulfire, som han tar med seg ut på turné.

LES OGSÅ: Prøvde å stagedive - gikk rett i gulvet.

De kommer ifølge PR Newswire fra hele karrieren hans, og inkluderer for øvrig låten Saint Valentine's Day, som han skrev for Nancy Sinatra, men lot norske The Cocktail Slippers spille inn. Nå har han lagt til blås for å få mer soul over låten.


Artikkelen fortsetter under videoen.

Til The Guardian sier Little Steven at han ser for seg å turnere hver sommer enten med Springsteen eller sine egne Disciples of Soul, og forhåpentligvis gjøre TV-serier om vinteren.


— Det ville vært et perfekt liv, sier Van Zandt.

BILDESERIE: Bruce Springsteen & The E Street Band i Frognerparken.

(©NTB)


ANNONCE