Nyhet

Father John Misty med nye avsløringer rundt sitt kommende album

GAFFA.no - alt om musikk.

— Det ekte I Love You, Honeybear - uten kynismen.

Tilbake i juli fortalte Father John Misty under en konsert i Metro Theatre i Australia at han var kommet i gang med å arbeide på et nytt album. Han var på det tidspunkt stadig på veien med sitt siste album Pure Comedy, som ble sluppet så sent som i april.

LES OGSÅ: Anmeldelse av nytt Morrissey-album.


I et intervju med NME tidligere i høst kunne artisten, som egentlig heter Josh Tillman, fortelle at det nye albumet var så godt som ferdig innspilt og at det kun gjensto å legge bassgitar på en av låtene.

Nå har det kommet mer informasjon om det foreløpig utitulerte albumet.

Artikkelen fortsetter under videoen.

Under en prat med magasinet Uncut avslørte Tillman nylig flere låttitler fra albumet, inkludert Mr Tillman, Please Exit The Lobby, Ouch, I’m Drowning, Dum Dum Blues og Well, We’re Only People And There’s Nothing Much We Can Do About It.


Han sammenlignet også det kommende albumet med sin definitive gjennombruddsutgivelse I Love You, Honeybear fra 2015 på følgende vis: «Det er det ekte I Love You, Honeybear - uten kynismen».


LES OGSÅ: Globalt fenomen har kommet til Norge.

Tidligere i år gjorde vi i GAFFA et større intervju med Father John Misty, hvor han blant annet snakket om Nick Cave, angst og om å ta LSD hver dag. Les intervjuet her.

ANNONCE